ZEMLJA GRUVA: Novi singl i regionalna turneja “Ljubav i more”

Popularni beogradski bend “Zemlja Gruva” ovog leta promoviše hit singl simboličnog naziva “Ljubav i more”, a 7. jula kreću na istoimenu regionalnu turneju

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Ljubitelje benda očekuje šest koncerata širom Ex-YU prostora, pa će od 7. do 15. jula nastupiti u Bijeljini, Podgorici, Dubrovniku, Herceg Novom, Mostaru i na Festivalu Z.E.T. od Šipova 2017.

Posle hitova "Đango" i "Vucibatina", novi singl "Ljubav i more" je pravi izbor za uživanje na plaži, tako da će i spot biti snimljen u Dubrovniku. Muziku su komponovali Milovan Bošković, Vojin Ristivojević i Ana Radonjić, dok tekst potpisuje Ana Radonjić a.k.a. Zoe Kida.

Foto: Promo Foto: Promo

Inače, pre tačno godinu dana iz "Zemlje Gruva" stigao je odgovor na pitanje "Šta stvarno želiiš?", a reč je o drugom albumu ovog izuzetno popularnog i upečatljivog beogradskog benda. "Šta stvarno želiš?" objavljen je pod samostalnom etiketom "Gruvlend" i na njemu se nalazi osam novih, kao i dve ranije objavljene numere – "Jednom je sada" i "Sudopera".

Svim ljubiteljima dobre muzike i fanovima "Zemlje Gruva" album je u celini dostupan na Youtube-u i ostalim servisima za preuzimanje i slušanje muzike (Deezer, iTunes, Spotify, Soundcloud).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA