ANASTASIJA I JA ZNAMO ŠTA JE ISTINA... Evo šta je Luna Đogani rekla o svađi sa Cecinom ćerkom! (VIDEO)

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović bile su nerazdvojne od osnovne škole pa je njihovo prijateljstvo delovalo neraskidivo, ali su pre više od godinu dana prekinule svaki kontakt

  • 2

Luna Đogani sve je popularnija kao modna blogerka, a preko noći je postala i uticajna na društvenim mrežama, pa je sve više ljudi ne prepoznaje kao Anabelinu i Gagijevu ćerku, već kao Lunu, što njoj imponuje i veoma prija.

Ušla je u plićak u prekratkom šorčiću... Luna Đogani pokazala SAVRŠENU GUZU i seksi noge dok se brčkala! (FOTO)

Kako nam je otkrila u intervjuu, Luna planira uskoro da pokrene svoju modnu liniju, jer uživa u modi, voli da ksperimentiše sa stilovima i plasira iste. U budućnosti bi volela da ima svoj butik, svoju odeću i svoj prepoznatljiv stil, na kojem će vredno raditi kako bi bio sve bolji.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

O odnosu sa Anastasijom Ražnatović, sa kojom je nekada bila nerazdvojna, a danas ne razgovara, Luna nije mnogo otkrila. 

- Ništa se nije promenilo. Ne bih to više komentarisala, mislim da sam ljudima više predosadna što se tiče toga. Ljudima je to toliko zanimljivo, zašto, kako, zbog čega...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nisam imala potrebu da demantujem išta, zato što ona i ja znamo šta je istina. Ona i ja znamo ono što treba da znamo, a šta će drugi da misle i pričaju stvarno je nebitno - rekla je Luna.

Pogledajte kompletan intervju sa Lunom:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA