NOVA IZNENAĐENJA: Kad čujete ko će biti zvezda druge sezone serije "Ubice mog oca", nećete propuštati ni sekund napete priče!

Vuku Kostiću, Nataši Ninković, Nini Janković, Jelisaveti Orašanin i drugima, pridružiće se jaka glumačka ekipa, koja najavljuje još uzbudljiviju sezonu

  • 1

Nakon velikog uspeha prve sezone kriminalističke serije "Ubice mog oca" prikazivane na RTS-u, gledaoce će obradovati informacija da će druga sezona biti još bolja, jer stiže pojačanje u vidu Andrije Miloševića i Sergeja Trifunovića.

OŠIŠALA SAM SE DA SE PONIŠTIM... Zvezda serije "Ubice mog oca" bila žrtva sopstvene lepote! (VIDEO)

Glavna zvezda druge sezone će, pored starih i novih likova, biti Andrija Milošević, koji će igrati đavoljeg advokata. Udružiće se sa ubicama i mafijašima i biće na "tamnoj strani".

Navodno bi i Sergej Trifunović u drugoj sezoni imati epizodnu ulogu, a dogodiće se i novi zločin, u koji su umešani ljudi iz sveta estrade i sporta.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Vuk Kostić i dalje je inspektor, a pregovori sa Draganom Mićanovićem još su u toku, budući da glumac aktivno radi i na snimanju serije "Nemanjići".

Foto: Instagram/janxnina Foto: Instagram/janxnina

Nataša Ninković, odnosno Natalija, prolaziće kroz suđenje jer je na kraju prve sezone optužena za ubistvo ćerke Milice Despotović, a priča sa njom nije ni blizu kraja.

- Biće s njom još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled - rekao je reditelj serije za "Kurir".

Printskrin: Youtube/Ubice Mog Oca Printskrin: Youtube/Ubice Mog Oca

Već je poznato da u seriju stiže Anica Dobra koja će igrati novu forenzičarku u timu inspektora Aleksandra, a možda ga i preoteti od lepe Jelene (Nina Janković)...

Foto: e-stock.us/Mile Topalović Foto: e-stock.us/Mile Topalović

Da li će Jelena preživeti, hoće li se stari slučaj rešiti i kakav će biti novi, kao i to da li će se inspektor Aleksandar oženiti i postati otac, ostaje da vidimo.

Druga sezona serije "Ubice mog oca" uskoro bi trebalo da počne sa snimanjem.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA