SAMO NA TELEGRAFU: Prijavljivanje za Mis Interneta počinje do 10. avgusta!

Najlepše Srpkinje s društvenih mreža uskoro će moći da dobiju i zvaničnu titulu, osvoje vredne nagrade i uđu u konkurenciju za Mis Srbije i sveta

  • 7

Samo na portalu Telegraf.rs do 10. avgusta počinje zvaničan izbor za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža. 

Lepotice sa Fejsbuka, Tvitera, ali i ostalih internet kutaka naći će se u konkurenciji za "Miss Interneta", a pobednica će, pored titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade naših sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se zajedno sa ostalim regionalnim misicama kompanije “Miss Yu” bori za zvaničnu titulu “Miss Srbije 2012".

Prijavljivanje će biti veoma jednostavno, a svaka takmičarka moći će na specijalno dizajnirani deo portala Telegraf.rs / MissInterneta da postavi svoje fotografije i popuni prijavu sa osnovnim podacima.

Svaka takmičarka moraće da "okači" svoje dve fotografije (jednu portret i jednu "bikini" fotku na kojoj se vidi cela figura). Ostali uslovi nalažu da takmičarka mora imati najmanje 18 godina (tolerisaće se svaka koja 18 godina puni do kraja 2012.) i ne više od 26 godina. Mora biti visoka između 170 i 184 cm i mora imati svoj profil na nekoj od društvenih mreža.

Radi sprečavanja zloupotrebe i prijavljivanja osoba bez njihove saglasnosti, u formularu koji će se nalaziti na našem portalu moraće da se upišu ime i prezime, datum i  mesto rođenja, osnovna interesovanja i podaci o visini i težini takmičarke. Takođe, svaka takmičarka moraće da pošalje mejl adresu, kontakt telefon i skeniran ili fotografisan lični dokument. Ovi podaci neće biti vidljivi na portalu i služiće isključivo za proveru autentičnosti i sprečavanje eventualne zloupotrebe.

Glasaće se još jednostavnije – prostim lajkovanjem, a 15 devojaka sa najviše glasova (lajkova) naći će se u velikom finalu. Najlepšu od njih, Mis Interneta 2012, proglasiće specijalni žiri sastavljen od poznatih srpskih glumaca, pevača, sportista, ali i novinara, blogera, uticajnih tviteraša i fejsbukaša…

Više informacija, propozicije i obaveštenje o prijavljivanju uskoro samo na Telegraf.rs, kao i na našoj zvaničnoj Fejsbuk fan stranici.

Do tada pripremajte svoje fotografije, glasače i osmehe, jer možda ste baš vi buduća – SRPSKA MIS INTERNETA!

Model Telegraf.rs je i jedna od budućih kandidatkinja za "Miss Interneta". Jelena Pajkić iz Velikog Gradišta, rođena je 23.02.1991. Studira Učiteljski fakultet u Beogradu, bivša je odbojkašica, a trenutno trenira tekvondo. Završila je nižu muzičku školu.

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • otac

    1. avgust 2012 | 20:52

    Kladim se da su ove komentare stavljali bednici koji poznaju ovu devojku, pa ljubomorisu sad ovde! Bedno! Podrska za curu sa fotografija!

  • Zoki

    1. avgust 2012 | 19:49

    "Ljubomorne duše, mogu da joj ...." znate i sami šta! Devojka da ne izgleda dobro, ne bi je stavili na naslovnu! Da ste iskompleksirani to se vidi po vašim komentarima. A sudeći da volite velike sise, ukazuje na to da ste iz teske provincije, da ne kazem sa sela!!

  • Zoki

    1. avgust 2012 | 20:29

    Devojka da ne izgleda dobro, ne bi je stavili na naslovnu!! A ovi kompleksaši sa smešnim komentarima, što vole velike sise, dovoljno seljanki sa sisurdačama u javnosti ima, tako da ostavite normalne devojke za nas koji volimo normalno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA