Džejms Zabijela na festivalu "Lovefest" u Vrnjačkoj Banji

Tradicionalni muzički festival "Lovefest" ove godine biće organizovan od 3. do 5. avgusta na čak deset lokacija u Vrnjačkoj Banji, a ugostiće svetski poznata imena elektro muzike

  • 0

Tradicionalni festival elektronske muzike "Lovefest" biće održan ove godine na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji na čak deset lokacija. Festival traje od 3. do 5. avgusta, a prema najavama organizatora već pristižu i prvi posetioci.

Prve festivalske večeri na glavnoj Tuborg bini nastupiće Džejms Zabijela, jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva, koji je ove godine u svoju listu upisao neke od najvećih festivala u svetu. Poznat po jedinstvenom i raznovrsnom zvuku Zabijela na "Lovefest" donosi energiju Ibice i letnje zabave. Na Tuborg bini će nastupiti i nemački di-džej Aleks Nigeman, kao i beogradski DJ Miloš Pavlović.

Drugog dana festivala publiku ce zagrejati dvojac iz Niša Don’t i trstenički DJ Kind of Man. Zvezda večeri će biti danski DJ Noir. Poznat po istoimenoj izdavačkoj kući, Noir se izdvaja kao jedan od cenjenijih i vrednijih izvođača u muzičkoj industriji.

Treći dan festivala rezervisan je za domaću muzičku scenu, a ove godine nastupiće grupe Darkwood Dub, MVP, Sinestezija i S.A.R.S.

Prema najavama organizatora očekuje se veliki broj posetilaca, a svi zainteresovani karte mogu kupiti u poslovnicama Eventima, kao i na zvaničnim prodajnim mestima u Srbiji.

"Lovefest" će od ove godine biti bogatiji za još devet novih festivalskih zona na deset lokacija u gradu. Program ovogodišnjeg festivala uključuje fotografsku, ekološku, filmsku, grafiti zonu, veliku "chillout" zonu, "street basket" zonu, "extreme" zonu, zonu edukativnih radionica, kao i onu posvećenu najmlađim posetiocima.

"Lovefest" je muzički festival koji se od 2007. godine svakog leta održava na letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji u organizaciji udruženja građana "Lovefest Vrnjačka Banja". Tokom pet godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike – Maršal Džeferson, Good Groove, Martin Ten Velden, Danism, Silicone Soul, Gramophonedzie, Darko Rundek i mnogi drugi.

Od 2012. godine festival je proširen na osam novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u Centralnoj Srbiji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA