Premijera filma "Totalni opoziv" (FOTO)

Pogledajte fotografije sa premijere u Los Anđelesu rimejka filmskog hita iz 1990. godine u kome glavne uloge tumače Kolin Farel, Kejt Bekinsejl i Džesika Bil

  • 1

Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera novog filma "Totalni opoziv" sa Kolinom Farelom, Džesikom Bil i Kejt Bekinsejl u glavnim ulogama. Reč je o rimejku filmskog hita iz 1990. godine, kada je glavnu ulogu tumačio Arnold Švarceneger. Ovaj film doživeo je veliki uspeh i zaradio 261.299.840 milona dolara širom sveta. Novija verzija filma "Totalni opoziv" u naše bioskope stiže 9. avgusta ove godine.

Glavni glumac Kolin Farel na holivudsku premijeru je došao u pratnji sestre Klodin. Na crvenom tepihu u Los Anđelesu, pored glumaca, pojavio se i muzičar Ozi Ozborn, koji je deo filmske ekipe.

"Totalni opoziv" je zasnovan na čuvenoj priči Filipa K. Dika koja govori o tankoj granici između stvarnosti i sećanja. Daglasu Kvejdu, radniku u fabrici, pretvaranje snova u sećanja, što nudi kompanija "Sećanje", zvuči kao savršeni beg od njegovog stresnog života. Dok granica između fantazije i realnosti postaje sve nejasnija i sudbina sveta visi o koncu, Kvejd postepeno otkriva svoj identitet, pravu ljubav i konačnu sudbinu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA