OPASNO: Prodaje se pištolj Čaka Norisa

Kolt posvećen Čaku Norisu košta 1.995 dolara i napravljen je u limitiranoj seriji od 500 komada.

  • 2

Želite da budete Čak Noris? Nemoguće, jer svi znamo da postoje dve vrste ljudi na Zemlji - Čak Noris i oni koji će umreti! Ali, bar možete kupiti revolver koji je napravljen u čast legendarnog glumca i to po bagatelnoj ceni od 1.995 dolara. Bolje požurite jer napravljeno je svega 500 komada.

Revolver kalibra 45, delom je optočen 24-karatnim zlatom, na njemu se nalazi ugraviran Norisov portret i njegov potpis, a pištolj je naručila patriotska organizacija "America Remembers" koja na svom sajtu navodi da je na ovaj način želela da oda počast "jednom od autentičnih američkih heroja".

Inače, ovaj kolt u stilu Divljeg zapada je potpuno funkcionalan što znači da vam samo meci fale i akcija može da počne. Međutim, imajte u vidu da "pištolj spava sa Čakom Norisom ispod jastuka"... a njemu sigurno ne želite da se zamerite jer "ako vidiš Čaka Norisa, on vidi tebe. Ako ne vidiš Čaka Norisa, možda te samo nekoliko sekundi deli od smrti".

(A.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    4. avgust 2012 | 00:59

    oj norise chache srbija za tobom plache,kad bi ga uvezli da poubiva politichari

  • Srboljub

    2. avgust 2012 | 17:08

    kalibar 45 milimetara.hahahahaha . pa nije top

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA