E, TAKO SE TO RADI: Springstin u Helsinkiju svirao skoro 5 sati! (VIDEO)

Brus Springstin je u utorak u glavnom gradu Finske prvo najvatrenije fanove častio akustičnim setom od 35 minuta a zatim održao regularni koncert koji je trajao više od 4 sata

  • 0

Jedan je Bos! Brus Springstin je u utorak u Helsinkiju završio evropski deo turneje "Wrecking Ball" spektakularnim koncertom koji je trajao neverovatnih 4 sata i 42 minuta!

Dok su se najvatreniji fanovi trudili da oko 18 sati zauzmu najbolja mesta ispred bine, na scenu je iznenada izašao Springstin, uzeo gitaru i odsvirao pet pesama, što je kasnije objasnio rečima da je želeo da se na taj način zahvali obožavaocima koji su ga pratili na ovoj turneji.

Oko 20 sati je počeo regularni deo koncerta koji je trajao više od četiri sata, a legendarni američki muzičar i njegov "E Street Band" su pred 42.000 ljudi na "Olimpijskom stadionu" u Helsinkiju izveli 33 pesme. Brus Springstin 14. avgusta nastavlja turneju koncertima u Americi, a u Beogradu ga opet nismo videli...

(A. N./Helsingin Sanomat)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA