MODELSICE: Nekad lepotice, danas domaćice, bogatašice, poslanice! (VIDEO) (FOTO)

Gde su, šta danas rade i kako iszgledaju Sandra, Ivana, Mimi, Nađa, Nevena i Sindi, bivše članice grupe "Models", članice "najuspešnijeg" srpskog muzičkog projekta ikada

  • 4

Žene su im se smejale, muškarci ih javno nazivali pogrdnim imenima, a tajno maštali o njima, deca oponašala. Pre 15 godina članice grupe "Models" bile su sinonim za muzički neukus. Danas su Sandra, Sindi, Ivana, Nevena, Nađa i Mimi sinonim za "uspeti u životu". Nekadašnje lepotice sada su dobre majke, domaćice, bogatašice, narodne poslanice, novinarke, književnice...

Muzički projekat s kraja devedesetih, poznatiji kao grupa "Models", nastao je na ideju menadžera Milana Vrbića Vrbe, koji verovatno nije ni sanjao da će njegove štićenice stići do ruskih milijardi ili srpskih poslaničkih klupa.  Ipak, to se desilo, a upravo povodom ulaska Nevene Adžemović u Parlament podsećamo se njihovih početaka.

Pogledajte gde su, šta rade i koliko su se promenile Sandra, Sindi, Ivana, Nevena, Nađa i Mimi.

Sandra (Nikolić) Meljničenko

Na početku manekenske karijere Sandra Nikolić snimala je spotove za pesme grupe "Fanki Dži", Željka Samardžića i Zdravka Čolića i radila reklame za "vonderbra". Bila je u prvoj postravi manekensko-muzičkog projekta "Models" i postala je veoma popularna. Sandra je u to vreme bila u vezi sa Petrom, pevačem tada ultrapopularne grupe "Tap 011". Nakon toga bila je u ljubavi sa fudbalerom Partizana Vladimirom Ivićem, a njena ljubav sa košarkašem Markom Jarićem takođe je punila naslovne strane.

A onda je usledila medijska bomba: 2005. godine udala se za ruskog energetskog magnata Andreja Meljničenka i ostvarila svoju bajku. Na njenom spektakularnom venčanju proslavljanom na različitim lokacijama pevale su najveće svetske zvezde. Za organizaciju venčanja potrošeno je oko 30 miliona doalara. Ove godine 29. maja u Nici rodila je devojčicu, kojoj je dala ime Tara.

Ivana Stamenković - Sindi

Ivana Stamenković Sindi važila je za najsmeliju i najintrigantniju "Modelsicu". Ili što bi Srbi rekli - za najbolju ribu u bendu. Ona je  karijeru počela sa 17 godina, slično kao i Sandra, snimajući muzičke spotove. Atraktivna brineta je više godina bila u vezi sa menadžerom grupe Milanom Vrbićem, da bi ga kasnije privremeno "zamenila" fudbalerom Leom Lerincom, koji je posle raskida sa Sindi bio u vezi sa Jovanom Balašević. Pričalo se da je jedan od njenih prvih momaka bio i reper Dalibor Andonov Gru, a bila je i u vezi sa biznismenom Aleksandarom Radekom.

Septembra 2009. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Nikolu Pavlovića, ali se tačno dve godine nakon sklapanja braka razvela. Ivana iz braka sa Nikolom ima dvogodišnju ćerku Petru. Danas Sindi živi u Beogradu i uglavnom se u srpskim medijima pojavljuje kao "bivša Modelsica".

Mirjana (Karanović) Živković  - Mimi

Mirjana Karanović Mimi bila je jedina plavuša među "Modelsicama". Mimi je prva iz originalne postave napustila grupu i udala se. Ubrzo po okončanju pevačke karijere postala je gospođa Živković.

Danas živi u srećnom braku sa dvoje dece i ne eksponira se u srpskim medijima. O njoj se najmanje od svih modelsica danas zna. Što se tiče finansija njenog izabranika, poznato je jedino da se bavi uvozom "krajslera". Skromno!

Nadežda Jokić - Nađa

Nađa je još jedna dama koja je prošla kroz grupu "Models", ali nije bila u originalnoj postavci, već je upala kao "prva zamena". Od samog početka se razlikovala od svojih koleginica iz grupe, a ponela je i nezvaničnu titulu najinteligentnije "Modelsice". Nađa je do dana današnjeg ostala neudata, za razliku od svih svojih koleginica nije lovila bogataše, a o njenom ljubavnom životu se malo toga zna. Iako je završila srednju muzičku školu, Jokićeva nije planirala da nastavi bavljenje muzikom.

Nađa je danas novinar magazina "Hello", a nekoliko meseci pisala je i za dnevne novine "Press" i politički nedeljnik "NIN".

Nevena (Stamenković) Adžemović

Mlađa sestra Ivane Stamenković upala je među modelsice takođe kao zamena, a ostala u grupi sve dok se nije udala. Karijeru je započela veoma rano, sa jedva 17 godina. Devetomesečnu romansu sa biznismenom i bivšim mužem pevačice Lele Andrić Srđanom Adžemovićem krunisala je brakom, a ubrzo posle toga postala je i majka. Svojevremeno se zabavljala sa rukometašem Petrom Kapisodom, a pripisana joj je i veza sa folk zvezdom Acom Lukasom.

Bila je udata i za biznismena Željka Jankovića, od kojeg se razvela. Maja 2007. godine udala se za Adžemovića, i iz tog braka ima četvorogodišnjeg sina Rastka. Autorka je knjige “Kako sačuvati srpski rod”, u kojoj deli savete za borbu protiv bele kuge. Nedavno je dospela u žižu interesovanja,  jer se našla u Skupštini Srbije, na poslaničkoj listi Srpske napredne stranke. Jedna je od osoba za koju ni ljubitelji naučne fantastike nisu mogli da pretpostave da će doći u priliku da odlučuje o sudbini zemlje i građana.

Ivana (Berendika) Jermoluk

 

Srpska lepotica Ivana Berendika bila je članica prve postavke "Modelsica", ali se tu nije dugo zadržala. Pronašla je sreću uz dosta starijeg  biznismena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača najpoznatijeg internet pretraživača "Gugl". Sa svojim izabranikom (za koga se baš i ne može reći da joj parira po lepoti) venčala se 2006. godine na Bahamima, u istom hotelu gde se nekoliko godina ranije venčala i topmodel Sindi Kraford. Nakon udaje Ivana živi više nego luksuzno.

Ivana i njen suprug žive u Majamiju u vili vrednoj sedam miliona dolara. U nizu skupih poklona koje joj je suprug darivao izdvaja se mobilni telefon ukrašen dijamantima, plaćen pola miliona evra.

Umesto zaključka: "Uspeh se u Srbiji ne prašta... Ali nikad niko neće moći da definiše šta on ovde predstavlja". Lepotu, pamet, znanje ili imanje!

(A. Veković / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • speedy

    3. avgust 2012 | 23:46

    Na cemu bravo?Na dobroj udaji za bogate tajkune?!Bravo za njihove muzeve koji su uspesni

  • stefancar

    4. avgust 2012 | 15:23

    kakave kurve ja ne verujem...

  • brat djura

    3. avgust 2012 | 22:37

    Bravo modelsice!! A vi zavidni crknite od muke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA