Đorđe David: Vodio sam ljubav neprekidno 48 sati!

Popularni muzičar prisetio se na pirotskom koncertu svojih vojničkih dana koje je proveo u ovom srpskom gradu, opisavši svoju avanturu sa bivšom devojkom u detalje

  • 3

Bivši pevač legendarne grupe "Generacija 5", a sadašnji frontmen benda "Death saw" Đorđe David u naletu emocija na koncertu u Pirotu priznao da je jednom prilikom u ovdašnjem hotelu "Pirot" sa bivšom devojkom vodio ljubav neprekidno neverovatnih 48 sati.

 

- Za Pirot me vežu ogromne emocije. To je grad gde sam 1984. godine služio vojsku, ali se uvek rado setim i fenomenalne četrdesetosmočasovne seks varijante u hotelskoj  sobi 206 sa svojom tadašnjom devojkom nakon polaganja zakletve. Publika je fantastična i mnogo je bila bolja nego što je to bio slučaj 1995. godine, kada sam ovde nastupao sa "Generacijom 5" - rekao je muzičar novinarima, čije je pravo ime Đorđe Nikolić.

 

Koncert je trajao više od dva sata, a na oduševljenje ženskog dela publike, Nikolić je sa svojim bendom otpevao i legendarne balade "Generacije 5" poput "Ti  samo budi dovoljno daleko" i mnoge druge. Organizator koncerta bio je Dom kulture u Pirotu.

 

(G. P.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    5. avgust 2012 | 08:52

    treba se sprdati sa novinarom koji je ovo pisao... "- Za Pirot me vežu ogromne emocije. To je grad gde sam 1984. godine služio vojsku, ali se uvek rado setim i fenomenalne četrdesetosmočasovne seks varijante u hotelskoj sobi 206 sa svojom tadašnjom devojkom nakon polaganja zakletve." - ja ne vidim u njegovoj izjavi 48 sati neprekidno... ja vidim seks kombinaciju koja je ukupno trajala 48 sati... pisete gluposti, navlacite narod...

  • igor

    4. avgust 2012 | 20:20

    ma vazi! te ribolovacke orice vise

  • novak

    5. avgust 2012 | 01:35

    u glavi mu 48 sati svadba....,nisam znao da je bas toliki papak.. sad ce da se sprdaju sa njim dovijeka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA