Pijana Dunja Ilić autom udarila u drvo bežeći od policije!

Mlada pevačica je u pripitom stanju sela u kola i kada su policajci pokušali da je zaustave, dala je gas i malo kasnije se zakucala u drvo. Na njenu sreću, prošla je samo sa lakšim telesnim povredama

  • 5

Mlada pevačica Dunja Ilić imala je juče ujutru, oko pet časova, saobraćajnu nesreću, kada je u pripitom stanju, bežeći od policije, udarila svojim "audijem A6" u drvo! Prava filmska potera je završena tako što je Dunja zadobila lakše telesne povrede i nalazi se pod nadzorom lekara u privatnoj bolnici.

Ilićeva je u petak uveče sa nekoliko prijatelja posetila jedan beogradski restoran. Društvo je uz večeru i piće razgovaralo o nekoliko aktuelnih tema, ali u jednom trenutku su postali sve glasniji, da bi se nakon toga razgovor pretvorio u žučnu raspravu.

- Dunja je od vozača uzela ključeve svog "audija A6“, pobegla obezbeđenju i u pripitom stanju sela u automobil. Zatim se uputila prema Miljakovcu, a samo nekoliko minuta kasnije za njom je krenula policijska patrola. U želji da im pobegne pevačica je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u drvo. Na njenu sreću, prošla je samo sa lakšim povredama i trenutno se nalazi na privatnoj klinici - ispričao je izvor blizak dvadesetogodišnjoj pevačici.

Inače, ovo nije prvi put da je Ilićeva imala probleme zbog alkohola. Na dočeku Nove godine je prebila člana Hitne pomoći, a na letovanju u Crnoj Gori napala devojku, koja je razbila flašu ispred njenog separea, a delić stakla joj je rasekao nogu. Ona je više puta pominjala da ima "mali problem sa alkoholom", odnosno da loše utiče na nju i da se trenutno nalazi u fazi kada "samo želi da zaboravi sve loše stvari i nastavi da se bavi svojim poslom".

(Telegraf.rs / Izvor: Opera-17.com / Foto: Fejsbuk)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    5. avgust 2012 | 11:59

    mozda ce i klinci da se opamete kad prekinete da pisete svakodnevno o satro pevacicama i kojekakvim starletama,ukazujte vise na prave vrednosti i promovisite prave ljude a ne racune od 100000 evra,ljudi skupljaju kraj s krajem a napumpane STARLETE bez grama mozga pomisle da su bitne zbog tekstova o njima..

  • sasa stankovic

    6. avgust 2012 | 08:50

    Uzdanica Cede Jovanovica ponovo pravi s.... Nije li ovo vec vidjeno ? Napadaju policiju, beze, prave sudare i to sve u alkoholisanom stanju, a epilog ? Uslovne kazne i komentar kako ce dobiti po guzi bude li opet ponovila istu gresku. Biljana Srbljanovic je probila led kupovinom postenja, njeno postenje je kostalo 2.000 evra. Znajuci da je Dunjin otac bumbar i da barata ogromnim ciframa, a da za svoju jedinicu izgara, njeno postenje ce kostati cca 5.000 evra. racunajuci tezinu kri. dela. Mozda dobije "nanogicu" sto sumnjam. Kako da mala Dunjica bude u kucnom pritvoru ?

  • bendz

    5. avgust 2012 | 20:38

    On je nova "perspektivna" zvijezda muzicke scene, u p.m.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA