AKADEMIJA DEBELIH: Izbačene Nataša i Ivana, vraćeni Ćale i Laza (FOTO)

Nataša je napustila Akademiju za stalno, dok će Ivana imati priliku da se vrati već sledeće nedelje ako dovoljno smrša

  • 0

"Akademiju Debelih"  napustile su, kao takmičarke koje su izgubile najmanje kilograma, Nataša i Ivana! Nataša je napustila ukućane za stalno, dok će Ivana imati priliku da se vrati, ako dovoljno smrša, već sledeće nedelje.

Ljubimac među "Herojima" ispunio je uslov za povratak. Na ovonedeljnom merenju pokazalo se da je Ćaletu pošlo za rukom da dovoljno smrša i vrati se na Akademiju kao "Heroj" među "Heroje". Ova vest je izazvala oduševljenje svih ukućana.

Posle nedelju dana poštede zbog problema sa zdravljem, na Akademiju se vratio i takmičar Laza, koji je usled saveta lekara da je potrebno da miruje, proteklu nedelju proveo kod kuće.

Večeras VIP učesnike očekuje merenje. Niko od ukućana se ne usuđuje da daje prognoze ko je najmanje smršao i ko će biti izbačen večeras od VIP učesnika.

U večerašnjem prilogu pored izjava na temu VIP izbacivanja, videćete i prilog iz Prijepolja, sve ono sto niste mogli da vidite do sada... O nezaboravnom provodu u etno restoranu kod Caleta, o gradskoj trci, o izletu na koji nisu mogli svi da idu...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA