Filip Pat: Bivša žena Leontina mi otela dete! (FOTO)

Muzičar tvrdi da je pevačica bez dozvole odvela njihovu ćerku van zemlje. Na Fejsbuk profilu najavio tužbu protiv Leontine

  • 4

Muzičar Filip Pat najavio je tužbu protiv pop pevačice Leontine Vukomanovići i tvrdi da mu je bivša žena otela dete. Pat je na svom Fejsbuku sinoć najavio pokretanje parničnog postupka jer je, kako kaže, Leontina bez njegovog odobrenja odvela njihovu ćerku Luciju iz zemlje.

-I ovaj put iznenađenje! I opet od novinara saznajem... Dete je moje otputovalo jutros u pratnji majke na more bez mog odobrenja i dogovora. Što je činjenica. Kao što je činjenica da će ovaj put da dobije tužbu zbog ovoga. Vrhunski moralna osoba koja radi sa decom, bravo! - napisao je Pat.

Leontina je sa ćerkom otputovala na Crnogorsko primorje, gde će se zadržati nekoliko dana, nakon čeka se vraća u Beograd, prenosi "Kurir".

 

Podsećamo, Leontina je bez Filipovog znanja u aprilu krstila njihovu dvogodišnju ćerku Luciju. Krstila ju je u Crkvi Svete Petke na Čukarici, gde su se u septembru 2009. i venčali. Tada je Filip Pat osuo paljbu i po crkvi i po bivšoj ženi, tvrdeći da kategorija  "bivša žena" ne bi postojala da ima Boga i čak je "proterao" njihove zajedničke prijatelje sa svog Fejsbuk profila.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    7. avgust 2012 | 13:35

    Imam utisak da sve ovo radi samo da bi se pisalo o njemu u štampi, jer ni jedan drugi razlog da se piše o njemu ne postoji. Zar ne? Lajk ako se slažete...

  • Mrcke

    7. avgust 2012 | 12:27

    Kakva budala od coveka.

  • zokihans

    7. avgust 2012 | 14:44

    SAmo mogu da kazem jedno : BOLESTAN COVEK, pocinje da me podseca na DANILA IKODINOVICA kome sada sve smeta samo da bi bio u centru paznje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA