UZVRAĆA UDARAC: Leontina tuži bivšeg muža!

Pevačica poručila da uzima advokata i planira tužbu protiv bivšeg supruga

  • 0

Nakon pretnji muzičara Filipa Pata da će tužiti svoju bivšu suprugu Leontinu zbog otmice deteta, pevačica je odlučila da uzvrati udarac i ona najavi tužbu protiv njega. Kako "Kurir" saznaje, pevačica nije otputovala na Crnogorsko primorje bez znanja bivšeg muža, već ga je molila da on nju i devojčicu odveze na more.

- Luciji je odlazak na more potreban zbog zdravlja, a i za dete je mnogo bolje da je na moru, nego u Beogradu na 44 stepena. Filip je unapred obavešten o svemu, ali je on na to odgovorio pretnjama. On, koji i ne učestvuje u izdržavanju deteta! Otkako je otišao od Leontine, za svoje dete nije dao nijedan dinar, niti je kupio pelene i mleko, jer navodno čeka sudsku presudu za alimentaciju. Znači da do tada dete nema pravo da jede, piški, kupa se. I umesto da pomaže svojoj porodici, on pravi karijeru na izmišljenim porodičnim aferama - priča "Kurirov" izvor.

Vukomanovićeva se oglasila s letovanja i ponašala se kao da je ništa od gorenavedenog ne dotiče.

- Čitam knjigu, hoću da uživam, pa sve ignorišem. Uzimam advokata, pa nek on misli za mene - kratko je rekla za "Kurir".

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA