Bijonse i Džej Zi najplaćeniji par u Holivudu

Pevačica i njen suprug su u prethodnih godinu dana zajedno zaradili 78 miliona dolara, a drugi na listi su Žizel Bundšen i Tom Brejdi sa 72 miliona dolara

  • 0

Na tradicionalnoj listi najplaćenijih parova magazina "Forbs", prvo mesto su zauzeli Bijonse i Džej Zi koji su u prethodnih godinu dana zajedno zaradili 78 miliona dolara.

Inače, Bijonse je inkasirala malo više novca od svog supruga, 40 miliona dolara, i to od albuma "4", sponzorskih ugovora i proizvoda sa njenim imenom. Džej Zi je zaradio 38 miliona dolara, od turneje sa Kanje Vestom, prodaje ploče "Watch The Throne" i brojnih poslovnih ulaganja.

Drugi na listi su brazilska manekenka Žizel Bundšen i kvoterbek Nju Inglanda Tom Brejdi koji su inkasirali 72 miliona dolara, dok su na trećem mestu Viktorija i Dejvid Bekam sa 54 miliona dolara. U prvih pet su i Anđelina Džoli i Bred Pit sa 45 miliona kao i Džada i Vil Smit koji su zaradili 40 miliona dolara.

(Telegraf.rs/ABC.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA