Prva mis sveta rođena veštačkom oplodnjom?

Engleska misica Šarlot Holms priželjkuje titulu najlepše devojke sveta u Mongoliji, čime bi se upisala u istoriju kao prva mis sveta začeta veštačkim putem

  • 0

Mis Engleske Šarlot Holms priželjkuje titulu najlepše devojke sveta i istrajna je u nameri da postane prva mis sveta koja je rođena veštačkom oplodnjom. Atraktivna brineta je rođena pre 23 godine uz pomoć procedure profesora Roberta Vinstona, a kaže da su se njeni roditelji na veštačku oplodnju odlučili kada ni posle osam godina nisu uspeli da dobiju dete.

- Profesoru Vinstonu dugujem život i volela bih da uđem u istoriju tako što bih postala prva mis sveta koja je začeta veštački - istakla je Šarlot.

Njena mama Voni sada ima 60 godina, a kada su se ona i suprug Ken odlučili na veštačku oplodnju imali su oko 35 godina. Profesor Vinston ih je lečio 1988. godine.

Šarlot je proglašena za mis Engleske u junu ove godine, a takmičenje "Mis sveta" održaće se 18. avgusta u Erdosu, u Mongoliji. Mlada Engleskinja će se nadmetati za laskavu titulu sa još 119 devojki iz raznih krajeva sveta.

(Izvor: Bliconline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA