Animirani život Džejmsa Brauna (VIDEO)

Pogledajte pobednički video ovogodišnjeg video-muzičkog konkursa "Džejms Braun" francuskog režisera Zavijea Futua u kome je hronološki prikazan život kralja soula

  • 0

Francuski režiser Zavije Futu pobednik je ovogodišnjeg video-muzičkog konkursa "Džejms Braun 2012", objavila je globalna mreža agencija Saatchi & Saatchi. U nameri da motivišu mlade talentovane režisere, ovaj video-konkurs pruža priliku pobedniku da radi na projektima u vrhu globalne mreže Saatchi, ali i novčanu nagradu od 4.000 dolara koju dodeljuje Universal Music Enterprises.

Futuov video za pesmu “It’s a Man’s, Man’s, Man’s World” proglašen je za najbolji video konkursa i postaće oficijalni spot za kultnu numeru kralja soula Džejmsa Brauna.

Pobednički video obiluje bogato stilizovanom animacijom koja hronološki prikazuje putovanje Džejmsa Brauna, od njegovih skromnih početaka, kada je bio aktivista omladine, do najviših uspona slave.

Zavije Futu je karijeru počeo kao dizajner specijalizovan za 2D i 3D video spotove u "Ubisoftu", a trenutno radi kao samostalni umetnik u Montereju.

Pored Futuovog videa, na konkursu su izdvojena još tri spota za Braunove pesme:"Try Me," kolumbijskog režisera Kamila Rodrigeza,"Papa's Got a Brand New Bag" Amerikanaca Čifia Modžoa i Daga Hardija, "Sex Machine (Part 1)" meksičkog reditelja Luisa Cisnerosa. Svaki od izabranih reditelja biće nagrađen sa 4.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA