VRELA NEVENA: Najlepša guza "Velikog Brata"! (FOTO)

Nevena Miličević, jedna od najatraktivnijih učesnica popularnog rijalitija, pokazala je prošlog leta savršenu liniju na plažama Majamija i Bahama

  • 8

Nevena Miličević, jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija "Veliki Brat"pokazala je prošlog leta svoje čari na egzotičnim plažama Bahama i Majamija. Atraktivni top-model zadivio je svetske kreatore, a njenu zadnjicu mediji su već proglasili najlepšom u svetu manekenstva.

Nevena je uradila editorijal za novu liniju kupaćih kostima. Fotografisanje je prvo uradila na plažama Bahama, da bi posle otišla na reviju bikinija u Majamiju. Miličevićeva je odlučila da spoji lepo i korisno, pa su uz profi fotke napravljene i one u tanga bikiniju.

- Zaista sam uživala na plažama, a tanga najmanje skriva ukoliko želite da osunčate telo, tako da sam se opustila u jednom od modela koji sam nosila. Moj poziv je takav da moram da izgledam savršeno i zato dosta brinem o svom telu. Revije veša i kupaćih kostima su najzahtevnije jer morate imati obline - izjavila je svojevremeno Nevena za "Pres".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA