≫ 

"Košava" premijerno u Beogradu: Dženan Lončarević na Portu promoviše novu pesmu (VIDEO)

Naime, nakon mnogobrojnih uspešnih i posećenih nastupa one će biti sigurno još jedna noć za pamćenje na splavu "Port"

  • 1

Dženan Lončarević, Foto: Promo

Popularni pevač Dženan Lončarević u sredu, 4. jula, ponovo će nastupati pred Beogradskom publikom. Nakon mnogobrojnih uspešnih i posećenih nastupa ovo će sigurno biti još jedna noć za pamćenje i to na splavu "Port".

Seksi cice, čamac i reka... Dženanova "Košava" zatrešće klubove ovog leta! (VIDEO)

Hitovi kao što su "Kazino", "Cvete beli", "Dobro je to", "Kosa do ramena", "Ludujem" uz jedinstvenu harizmu i energiju Lončarevića garant su dobre zabave za sve posetioce splava.

- Obećavam nezaboravnu svirku na koju je moja publika već navikla ali pevaću i hitova mojih kolega. Premijerno ću otpevati i pesmu "Košava" za koju sam teaser nedavno objavio na društvenim mrežama, a spot se pojavio pre par dana na Jutjub kanalu. Reakcije su odlične i sigurno je da će pesma naći put do srca mojih fanova - poručio je Dženan Lončarević.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. jul 2018 | 00:33

    Dobra pesma samo melodija I ritam u refrenu jako podsecaju na neku staru pesmu. Da li neko zna koju?A vi administration objavite bar neki komentar, aj uzdravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA