TVITER BLAM: Danijel Pavlović kupio folovere?!

Mladog pevača preko noći na Tviteru zapratilo skoro 15.000 novih pratilaca, od kojih većinu čine stranci

  • 0

Kupovina pratilaca na Tviteru polako postaje trend i zarazna bolest među svima koji misle da je broj pratilaca na socijalnim mrežama merilo kvaliteta. Posle Karleuše ovom trendu podlegao je i Danijel Pavlović. nekadašnji učesnik „Operacije trijumf“ i rijalitija "Dvor". Mladi pevač je preko noći dobio skoro 15.000 pratilaca, koju većinom čine stranci. Brat Marije Šerifović je navodno pratioce dobio posle izvedbe kaver varijante pesme Jelene Karleuše „Radim na bol“ i njene pohvale da je to odlično uradio.

JK je pohvalila Pavlovića na društvenoj mreži, da bi ubrzo usledio Danijelov tvit:

Neki od Karleušinih pratilaca zaista jesu zapratili Pavlovića, međutim, ogromnu većinu novopridošlih folovera čine stranci, što izaziva sumnju da se radi o kupovini Tviter pratilaca. S druge strane, velike količine uglavnom dobijaju svetske zvezde šou-biznisa, kao što su Lejdi Gaga, Džastin Biber i slični. Kanadski pevač, prema procenama, dobija dnevno 24.000 folovera.

Inače, na specijalizovanim sajtovima nude se tviter foloveri po ceni od stotinjak evra za 15.000 novih, lažnih pratilaca. Ovi foloveri su uglavnom bez fotografija i "dolaze" iz Bangladeša, Indije, Kine, Turske i sličnih egzotičnih zemalja, ali za nešto više para mogu da se kupe i pratioci koji dolaze iz "renomiranijih" zemalja Evrope i Amerike. Njihovi profili su aktivni i reč je, uglavnom, o osobama koje su za novčanu nadoknadu dale dozvolu specijalizovanim agencijama da u njihovo ime zaprate klijente željne što većeg... broja folovera.

Jelena Karleuša, koja se nedavno takođe našla u žiži "tviter skandala" nakon što se pojavila informacija da je kupila 20.000 pratilaca, juče je na svom tviter profilu ostavila sledeću poruku: "55K! Iju, mora da sam dala jos neku lovu!;-) Veliki pozdrav i poljubac svima koji me prate na twitteru! Love"

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA