SOČNO: Nataša i Vlada se ljube pred kamerom! (FOTO) (VIDEO)

Pop pevačica i maneken se ljubili u Hrvatskoj, fotke napravio Radovan Stošić, a Vlada Vuksanović ih okačio na svoj Fejsbuk profil

  • 0

Pop pevačica Nataša Bekvalac i njen dečko, maneken Vladimir Vuksanović više ne kriju svoju ljubav. Poznati par zajedno letuje u Hrvatskoj i gotovo svaku priliku koriste kako bi, pred objektivima fotoreportera razmenjivali nežnosti.

Tako su zagrljeni stali i pred objektiv Vladinog kolege iz "Survajvera" Radovana Stošića koji je ovekovečio zagrljaje i poljupce Vlade i Nate, a fotografije je postavio na Fejsbuk. Nešto kasnije, na svoj profil na ovoj društvenoj mreži, i sam Vuksanović je objavio slike.

Nataša i Vlada otišli su na čuvenu plažu Zrće na ostrvu Pag u Hrvatskoj, gde su doputovali u petak kasno uveče, i to posle nedelju dana provedenih na Ibici.

Par je bio i na nastupu svetski poznatog di-džeja Aksvela, s kojim su se i upoznali. Da li će se vratiti na Ibicu ili će letovanje završiti na Pagu, videćemo. Kako god bilo, očigledno je da uživaju!

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA