MIS SVETA: Bojana Lečić osvaja žiri u Kini (FOTO)

Samo pet dana pred ceremoniju izbora za "Mis sveta", naša predstavnica, sa još 116 devojaka, pod budnim je okom žirija koji na osnovu više kriterijuma odlučuje koja će devojka poneti titulu najlepše

  • 1

Do održavanja izbora za "Mis sveta" ostalo je još manje od pet dana. Naša predstavnica Bojana Lečić u društvu sa još 116 takmičarki intezivno se priprema, dok ih budno oko žirija i stručnog tima konstantno posmatra. Oni prate njihovo ponašanje u svakoj situaciji, obavljaju razgovore na naizgled neobavezne teme o životu, porodici, državi, obrazovanju, ciljevima i planovima za budućnost i pogledu na različite životne situacije.

Organizatori od buduće pobednice očekuju da bude svestrana ličnost, te tako organizuju mnogobrojna takmičenja koje predhode finalnom koje se održava 18. avgusta. Buduća svetska lepotica mora da bude dobar govornik, talentovana za pevanje, glumu ili neki instrument, da je aktivna u sportu, da je dobar top model, da ima organizatorske sposobnosti, da je obrazovana i humana, da želi da pomaže drugima i da iza sebe ima takve akcije u kojima je učestvovala.

Devojka koja ima sve te kvalitete poneće titulu najlepše devojke sveta za 2012. godinu, tj. postaće mis sveta čija lepota ima smisao.

U obilasku Kine devojke su posetile i trg gde se obavlja ceremonija venčanja. Takođe, takmičarke su učestvovale u različitim sportskim disciplinama. Sportski duh im ne nedostaje, kao ni sportsko raspoloženje. Pobednica u sportu takođe će biti proglašena 18. avgusta.

Pogledajte kako naša predstavnica provodi poslednju nedelju u Kini pred izbor za "Mis sveta":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    13. avgust 2012 | 14:58

    Koja proseravanja!"Mir u svetu,humanost,ljubav..."A za to vreme bogate dejkare i seici prelistavaju "book",prakticno katalog preko kojeg ce izabrati druzbenicu.Prostitucija na visokom nivou.Jedva punoletne devojke pricaju o humanosti i miru u svetu dok prakticno gole pokazuju "personaliti",a radni vek im je uglavnom po zurkama gde nece upoznati nijednog jedinog humanog obicnog coveka vec samo lovatore koji ce ih darivati za "druzenje" vec prema vazecem cenovniku.Koje proseravanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA