I “Mućke” zatvorile Olimpijske igre (VIDEO)

Ceremoniju zatvaranja najvećeg sportskog događaja upotpunila i scena iz legendarne britanske serije kada su Del Boj i Rodni obučeni kao Betmen i Robin.

  • 0

Pre samo desetak sati zatvorene su 30. letnje Olimpijske igre, koje su održane u Londonu, i na kojima je Srbija osvojila četiri medalje. Defile zatvaranja najvećeg svetskog sportskog događaja bio je ispunjen bogatim umetničkim, muzičkim, scenskim, ali i serijskim sadržajem.

Naime, organizator je u ovu spektakularnu ceremoniju ubacio detalj iz najboljeg britanskog sitkoma svih vremena “Mućke”. U pitanju je scena u kojoj su Del Boj i Rodni obučeni kao junaci Gotam sitija Betmen i Robin, i tako se bore protiv kriminala.

Na ceremoniji zatvaranja “superheroji” se voze u njihovom čuvenom trotočkašu, koji na kraju eksplodira. Komična scena iz “Mućki” obradovala je publiku na stadionu, kao i članove kraljeske porodice, vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i princa Harija, koji su takođe prisustvovali spektaklu.

Kao što je poznato, naredne letnje Olimpijske igre biće održane 2016. godine u brazilskoj metropoli Riju de Žaneiru.

Pogledajte scenu iz  "Mućki", koja je krasila ceremoniju zatvaranja najvećeg svetskog spotskog događaja.

(Telegraf.rs/foto: ofah)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA