Robert Patinson prvi put u javnosti nakon skandala!

Glumac je dao prvi veliki intervju komičaru Džonu Stjuartu nakon afere koju mu je priredila bivša devojka Kristen Stjuart

  • 2

Holivudski glumac i miljenik tinejdžerki Robert Patinson odlučio je da ponovo izađe u javnost. Kako prenosi AP, glumac se krio od kada je prošlog meseca raskinuo sa devojkom i partnerkom u popularnom serijalu "Sumrak" Kristen Stjuart, nakon njenog neverstva sa dosta starijim oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom.

Patinson se pojavio u emisiji "The Daily Show" komičara Džona Stjuarta u okviru promocije svog novog ostvarenja "Kosmopolis", koji u petak stiže u američke bioskope. U emisiji je tema Kristen Stjuart i njene prevare bila neizbežna. Iako je voditelju u studiju rečeno da izbegava 'čudna' i neugodna pitanja, čini se kako ona nisu bila nimalo zabranjena Robertu.

- Zabrinut sam za tebe. Kako si? - započeo je Stjuart, koji je priredio i sladoled za svog gosta kako bi zajedno preboleli raskid.

- Doslovno ne znam kako pristupiti svemu ovome. To je čudna stvar u intervjuima, i sada ću zvučati kao idiot, ali moj najveći problem je to što sam škrt. Nisam zaposlio publicistu koji sve pripreme na tim čudnim intervjuima… sada ću definitivno zaposliti jednog - počeo je šaljivo poznati glumac za kojim uzdišu žene širom sveta nakon što se proslavio u "Sumraku".

"Radne obaveze" često primoravaju poznate ličnosti da izađu iz osame u koju su pobegle nakon neke teške situacije, ali odabir načina na koji će ponovo izaći u javnost po pravilu se dobro priprema.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA