ČESTITAMO: Jovana Balašević trudna!

Najstarija ćerka Đorđa Balaševića, glumica Jovana, očekuje svoje prvo dete. Budući otac predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović

  • 0

Novosadska glumica i manekenka Jovana Balašević očekuje prvo dete, otkrio je njen otac, popularni kantautor Đorđe Balašević na koncertu u Opatiji. Jovana je u osmomesečnoj vezi sa predsednikom Skupštine grada Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem i sa njim očekuje prinovu.

Da je najstarija ćerka Olivere i Đorđa Balaševića u drugom stanju potvrdila je i buduća baka u intervjuu za "Informer".

- Na koncertu u Opatiji Đole je najavljujući pesmu "Neki novi klinci", otkrio jednu lepu vest. Krenule su mu i suze... Rekao je publici da ih je okupio, kao što se u američkim filmovima okuplja rodbina, da im saopšti važnu vest. Kod Balaševića u kuću za Novu godinu neće doći samo Deda Mraz, rekao je, a ni on više neće biti sa najvećim stomakom u porodici. Jovana je trudna! Đole će biti deda, a ja neću biti baba, pošto se još dobro držim - rekla je srećna Olivera Balašević.

(Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA