ESTRADNE BLIZNAKINJE: Sestre Gobović snimile spot za pesmu "Devojačko veče" (VIDEO)

Marina i Marija Gobović (28), inače pravnice po zanimanju, novu numeru su snimile na osnovu muzike iz predstave "Cigani lete u nebo"

  • 0

Jedine bliznakinje na domaćoj muzičkoj sceni, Marina i Marija Gobović (28), nedavno su snimile spot za pesmu “Devojačko veče”, na muziku iz predstave “Cigani lete u nebo”. Tu muziku je radio Saša Milošević Mare, član žirija “Prvog glasa Srbije” i jedan od autora pesme "Molitva" sa kojom je Marija Šerifović 2007. pobedila na "Evrosongu".

Talentovane pevačice, inače pravnice po zanimanju, muzikom se bave od pete godine. U njihovom opusu nalazi se veliki broj pesama, od tradicionalne srpske izvorne muzike do modernijih ritmova.

Marina i Marija su na takmičenju “Zlatni opanak” u Valjevu 2009 proglašene za apsolutne pobednice festivala u kategoriji vokalnih dueta. Sarađuju sa Milutinom Popovićem Zaharom, a učestvovale su i na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde su osvojile nagradu za najbolju etno pesmu. Takođe, sestre Gobović su nastupale na muzičkom festivalu na Ohridu sa Zaharevom kompozicijom “Ljubav je gorko vino”, a u Makedoniji je popularna i pesma koju su otpevale u čast Tošeta Proeskog “Sećanje na slavuja”, koja je 2011. bila među deset najslušanijih pesama.

Pogledajte spot za pesmu "Devojačko veče":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA