SEZONA RASKIDA: Stanija, Ana, Katarina i Nina šutnule verenike!

Pevačica Ana Nikolić, glumica Katarina Radivojević, manekenka Nina Morić i starleta Stanija Dobrojević gotovo istog dana okončale svoje "ozbiljne" veze i veridbe

  • 2

Leto, more, izlasci, iskušenja... Sve to utiče da se raskidaju duge veze, pa čak i veridbe. Nedavno smo čitali o veridbama i planovima za venčanja poznatih dama, a već nakon nekoliko nedelja novinske stupce preplavljuju informacije o njihovim raskidima. Ana Nikolić, Katarina Radivojević, Nina Morić i Stanija Dobrojević koliko juče su bile pred udajama, a koliko danas su, na veliko iznenađenje javnosti - razverene!

Pop pevačica Ana Nikolić okončala je vezu sa verenikom Draganom Tomovićem, sa kojim je uveliko planirala venčanje. Tek što su mediji napokon otkrili ime i lik Aninog verenika, crnogorskog biznismena Dragana, njihova veza je zapala u krizu. Njihova komunikacija i viđanja su u poslednja dva meseca sve ređa, pa je bilo očekivano da tome dođe kraj. Kako upućeni kažu ona se već neko vreme viđa sa srpskim biznismenom Slavenom Kantarom, koji godinama živi i radi u Rusiji.

Atraktivna Paraćinka svakodnevno je u društvu bogatog biznismena, pa njeni bliski prijatelji smatraju da je romansa na pomolu. I Slaven je prema saznanjima još uvek u zvaničnom braku, iako on godinama ne funkcioniše najbolje.

Jedna od najpopularnijih srpskih glumica mlađe generacije Katarina Radivojević priznala je da više nije u ljubavnoj vezi sa Vidojem Ristovićem, sinom čuvenog antikvara Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof. I pre nego je Katarina za domaće magazine otkrila vesti iz svog intimnog života, pojavile su se glasine da se istoričar umetnosti vratio svojoj ženi, koju je prošle godine ostavio zbog glumice.

Katarina, kao razlog njihovog razlaza, navodi čestu razdvojenost zbog njene inostrane karijere.

- Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina - rekla je lepa glumica za "Helo" uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju "Viktorija".

Inače, glumica i umetnik su vezu navodno počeli u proleće 2011, ali su je mesecima vešto skrivali. Par je tokom protekle godine bio na jahti Meljničenkovih, ali je Katarina to negirala, jer je u to vreme demantovala vezu sa Ristovićem.

Hrvatska manekenka Nina Morić  najavljivala je da će se uskoro udati za italijanskog trgovca nekretninama Paskuala Granata. On je bio na prvoj pričesti njenog sina Karlosa Marije, kog je dobila u braku s Fabriciom Koronom, vlasnikom paparaco agencije.

Italijanski mediji pišu da je zbog prekida jednogodišnje veze sa Paskualom utučena i zamišljena. Pre nekoliko nedelja Nina je govorila kako je Paskual najromantičniji na svetu i da je obasipa buketima ruža. Obožavao ga je, kaže, i njen sin Karlos. Zagrepčanka nije otkrila zbog čega je prekinula s Granatom.

I atraktivna starleta Stanija Dobrojević pre dva dana je ostavila svog verenika Rusa i vratila verenički prsten. I čini se da je brzo prebolela rastanak, jer sa društvom iz Amerike danima uživa na Crnogorskom primorju. Kako izveštava "Kurir", Dobrojevićka je svog verenika prevarila s jednim mladim biznismenom. Ipak, zbog griže savesti nije mogla da prećuti prevaru, pa ga je pozvala telefonom i priznala mu da se zaljubila u drugog.

- Stanija više nije mogla da izdrži s verenikom, Rusom. Upustila se u ljubavnu vezu s jednim zgodnim momkom, srpskim biznismenom koji živi i radi u Makedoniji. Započeli su ozbiljnu vezu i mislim da će ona potrajati - rekao je naš izvor blizak starleti.

- Sa Rusom sam raskrstila. Nijedan muškarac ne može da zadovolji moje životne apetite. Opasna sam po muški rod - potvrdila je bivša učesnica Survajvera.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    16. avgust 2012 | 11:26

    Opasne su one po muški rod samo kao rasadnice PPB (ili STD na engleskom, pošto neke od njih imaju inostrane "karijere")

  • sasa

    17. avgust 2012 | 00:02

    Sve one cirkulisu oko istih frajera, voleo bi da znam kako je kad spoznaju da je bivsi bio njen,a od nje njegova i obratno. Frajeri koji imaju kes odabiru zenke kao na sajmistu stoke, prvo im iskontrolisu vimena, pa zube,a onda ako nije bila u stalnoj upotrebi rezervise ili kaparise za sebe. Jeste li procitali ikada da je neka od ovih kobajagi VIPovki imala momka koji uredno ide na posao i prolazi kroz zivot radeci. Niste, taman posla da Ana Nikolic zivi u garsonjeri, a Stanija je novog decka upoznala u "Penthaus" apartmanu, slucajno, bila zurka i ona se kao slucajno tu nasla vauuuuuuuuuuuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA