BIR FEST, DAN DRUGI: Spremite se za "Hladno pivo"

Večeras na Ušću nastupaju i bendovi "Obojeni program" i "Hypnotized", Vlatko Stefanovski, Rambo Amadeus, kao i sastavi "Aman Zaman", "Evil Eve" i "Prodigy Real Tribute Band"

  • 0

Ako večeras idete na "Bir fest", spremite se za polivanje pivom i ludnicu uz bend "Hladno pivo". Osim zagrebačkih rokera, na Ušću će drugog dana festivala svirati i Rambo Amadeus, Vlatko Stefanovski i drugi.

Današnji program počinje nastupom sastava "Aman Zaman", pobednicima javnog konkursa "Bir festa" za neafirmisane bendove, a nakon njih će koncert održati slovenački bend "Evil Eve" predvođen atraktivnom pevačicom Evom Breznikar.

Novosadska grupa "Obojeni program" će na Ušću predstaviti i pesme sa novog albuma "Kako to misliš: mi", a Kebra i drugovi će naravno svirati i stare hitove. Jedan od najoriginalnijih srpskih bendova "Hypnotized" sigurno će dobro zagrejati publiku, a zatim sledi događaj večeri - koncert "Hladnog piva". Mile Kekin i ekipa obećavaju dobar provod, a u njihove reči nikako ne treba sumnjati, jer oni su poznati po sjajnim nastupima, pa nije ni čudo što su već godinama najveći ljubimci srpske publike.

U nastavku večeri će svirati makedonski gitarski virtouz Vlatko Stefanovski, a posle ponoći na scenu izlazi neuništivi Rambo Amadeus koji je sigurno spremio neko otkačeno iznenađenje za publiku.

Satnica:

18.15 - “Aman Zaman”

19.00 - “Evil Eve”

19.45 - “Obojeni program”

20.45 - “Hypnotized”

21.30 - “Hladno pivo”

23.00 - Vlatko Stefanovski

00.15 - Rambo Amadeus

01.25 - Prodigy Real Tribute Band

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA