POVRATAK: Željko Mitrović večeras svira na Beer festu! (VIDEO)

Prvi put posle raspada benda "Oktobar 1864" vlasnik "Pinka" imaće koncertnu svirku. Pogledajte kako je Željko svirao sa 16 godina, a kako to radi danas

  • 0

Po prvi put od kada je formirao bend "Berklee Groove", vlasnik "Pink" imperije Željko Mitrović večeras će nastupiti uživo na "Beer festu". Jedan od najboljih basista Balkana sa svojim sastavom izvešće sve tri numere koje je do sada objavljivao kao singlove, kao i premijerno najnoviju pesmu.

Publika će uživati u ekskluzivnom nastupu predsednika "Pink media grupe" koji prvi put nastupa na sceni od kada je osnovao bend, a kada su koncerti u pitanju, prvi put posle razlaza benda "Oktobar 1864".  Na sceni će se naći i pevači koji su izvodili numere - Danijel Pavlović i Oliver Katić. Nastup Željka Mitrovića i "Berklee Groova" počinje u 19 sati na Ušću.

Kao tinejdžer, Željko je bio član grupe "Oktobar 1864", koja i dan-danas važi za jednu od najoriginalnijih muzičkih kreacija autentičnog beogradskog zvuka. Kao 16-godišnjak, Željko je snimio spot za pesmu "Senke", zajedno sa maestralnom (i u to vreme takođe 16-godišnjom) pevačicom Tanjom Jovićević.

U međuvremenu, Mitrović je 1988. godine osnovao muzički studio, a vrlo brzo je zbog obaveza na televiziji zapostavio svirke. Pre izvesnog vremena ponovo se vratio gitari, osnovavši bend "Barklee Groove".

Pogledajte ovde kako je Željko Mitrović zvučao sa 16 godina i kako njegova svirka zvuči danas, skoro 30 godina kasnije.

(Izvor: Press.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA