RIJANA O KRISU BRAUNU: Bila mu je potrebna pomoć! (VIDEO)

U intervjuu koji je dala Opri Vinfri uplakana pevačica je otvoreno pričala o neprijatnim iskustvima sa bivšim dečkom koji ju je pretukao. Pogledajte deo ekskluzivnog intervjua

  • 0

Pevačica Rijana nedavno je gostovala u televizijskom šou Opre Vinfri, u kome se rasplakala dok je pričala o bivšem dečku Krisu Braunu. Naime, Rijana i Kris su bil u vezi sve dok je on nije pretukao 2009. godine. Pevačica je izjavila da je njemu tada bila potrebna psihološka pomoć i da je ona izgubila najboljeg prijatelja.

- Bilo je čudno i zbunjujuće... Jer, koliko god sam bila ljuta, povređena i osećala se izdano, osećala sam se kao da sam napravila grešku jer je njemu bila potrebna pomoć, a ko  je drugi mogao da mu pomogne? Niko neće reći da mu treba pomoć. Svi će reći da je on čudovište, a da ni ne pogledaju izvor njegovog besa. Ja sam tada bila veoma zabrinuta za njega. Izgubila sam najboljeg prijatelja. Sve što sam dotad poznavala, promenilo se u jednoj noći i nisam to mogla da kontrolišem - izjavila je Rijana.

Emisija u kojoj će gledaoci moći  da pogledaju potpunu ispovest uplakane  zvezde emitovaće se ovog vikenda na televizijskoj mreži "OWN".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA