Rođaka Kejt Midlton gola u "Plejboju"

Katrina Darling, striptizeta iz Sanderlenda, nikada nije upoznala svoju rođaku Kejt Midlton, ali to je nije sprečilo da u "Plejboju" kopira izgled Midltonove

  • 0

Do skoro niko, čak ni u Velikoj Britaniji, nije čuo za Katrinu Darling, ali kada se ispostavilo da je ona rođaka Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, Katrina je dobila svojih pet minuta slave i odmah ih je unovčila - slikala se za "Plejboj", a pritom se još i potrudila da liči na Midltonovu, koju inače još nije upoznala!

Dvadesetdvogodišnja Katrina je striptizeta iz Sanderlenda, a preokret u njenom životu počinje kada je uoči venčanja Vilijama i Kejt, otkriveno da je Katrina rođaka Midltonove - njena baba je sestra Kejtinog pradede. Na račun buduće kraljice Darling je već dobro zaradila, priča se da se za "Plejboj" slikala za šestocifreni honorar, a sa svojom striptiz tačkom, inspirisanom kraljevskom porodicom (!), uskoro putuje u Ameriku gde će pokušati da inkasira još novca.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA