Emina Jahović će voditi rijaliti šou

Nakon porođaja pevačica planira da se posveti radu na novom muzičkom rijaliti programu

  • 0

Pop pevačica Emina Jahović uskoro će pokrenuti autorski rijaliti muzički šou, i to na televiziji Prva. Emina sa svojim timom već neko vreme radi na prvom autorskom rijaliti formatu.

- Biće to šou kakav dosad nismo imali priliku da vidimo. Učesnici će kroz razne aktivnosti ispoljavati svoje talente, prvenstveno muzičke - rekao je izvor blizak produkciji.

- Ona će ovih dana potpisati ugovor s Prvom, ali i sa jednom televizijom iz Turske, s obzirom na to da će se šou i tamo emitovati.

Nakon porođaja Emina Jahović planira da se posveti realizaciji svog rijaliti šoua. Kako prenose mediji  informacija o novom rijalitiju  je potvrđena u Jahovićkinom PR timu.

- Tačno je da se radi punom parom, razvojna faza je pri kraju, a kada je reč o samoj koncepciji, biće to pravo osveženje i nešto što će zaista doprineti razvoju muzičke industrije.

Potvrda je izostala sa televizije na kojoj će se navodno emitovati Eminin šou. Sa TV Prve nisu želeli da u potpunosti potvrde da će se pevačicin šou emitovati kod njih.

- Prva priprema veliki broj projekata za novu sezonu, ali još ne želimo da otkrijemo svoje adute - rečeno je u pres službi televizije.

 

(Izvor: Kurir/ Foto: Facebook)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA