EKSKLUZIVNO Željko Mitrović: Prodajem deo Pinka!

Željko za Telegraf.rs: Procenat nije bitan, već snaga partnera uz pomoć kojeg ćemo osvojiti Evropu! U toku su zavšni pregovori sa RTL-om, Ringierom i Mid Europa partnersom

  • 0

Željko Mitrović pregovara o prodaji dela Pink televizije. Najveći medijski mogul Balkana ekskluzivno za Telegraf.rs otkriva da su u toku završni pregovori sa tri medijske grupacije koje bi postali strateški partneri Pinka. U pitanju su nemački RTL, švajcarski Ringier Aksel Springer i britanski Mid Europa Partners (vlasnik kablovske mreže SBB).

- Pink još uvek nije prodat, već su u toku pregovori sa tri najveće evropske medijske grupacije oko postizanja dogovora o strateškom partnerstvu, kojim bi jedna od njih postala manjinski vlasnik Pinka, kaže Mitrović za naš portal, i dodaje:

- U pitanju su RTL, Ringier Aksel Springer i Mid Europa partners, a sa jednom od te tri kompanije pregovori su u završnoj fazi. Ipak, još uvek ništa nije završeno, ali u svakom slučaju najkasnije do maja Pink će dobiti veliko  pojačanje.

Željko napominje da su netačne informacije da će se odreći 49 odsto svoje kompanije:

- Procenat je nebitan, već snaga i namera strateškog partnera, uz pomoć koga ćemo, posle Balkana, krenuti u osvajanje Evrope. Da li će biti 10, 20 ili više procenata se još uvek ne zna, zaključuje Mitrović.

(U.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA