"Prodigy" i Leni Kravic kod Ivana Ivanovića! (FOTO)

Voditelj će na samom početku novog ciklusa emisija ugostiti popularnu britansku muzičku grupu "Prodigy", a krajem septembra u goste će mu doći i Leni Kravic pred veliki kocert u Kombank Areni

  • 0

Novi ciklus najpopularnijeg tok šoua u regionu „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ otvoriće jedna od najpopularnijih muzičkih grupa „Prodigy“! Članovi britanskog sastava karakterističnog elektronskog zvuka će biti gosti prve emisije koja je na programu Prve 31. avgusta.

Fanove ove popularne emisije očekuje još jedan ekskluzivni gost. Naime, voditelj Ivan Ivanović ugostiće u septembru i vrsnog muzičara Lenija Kravica koji će  prvi put za jednu srpsku televiziju pričati o svojoj karijeri, privatnom životu i očekivanjima pred veliki koncert u beogradskoj Kombank Areni.

Ovo je samo početak uzbudljive sezone za gledaoce Prve na čijem programu ih očekuju mnoga iznenađenja, premijere ali i dobro poznati formati.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA