"The Prodigy" predstavlja nove pesme u Beogradu

Na "Warrior's Dance Festivalu" koji se 15. septembra održava na Kalemegdanu, osim sastava "The Prodigy" nastupiće i Chase and Status, Skrillex, Caspa, "Eyesburn", "Ritam nereda", "Goblini" i drugi

  • 0

Članovi sjajnog britanskog elektronskog benda "The Prodigy" najavili su da će na prvom "Warrior's Dance Festivalu" (WDF) koji se 15. septembra održava na Kalemeganu, predstaviti numere sa novog albuma "How To Steal A Jet Fighter" koji će biti objavljen do kraja godine.

Inače, WDF organizuju "The Prodigy" i "AAA Production" a na Kalemegdanskoj tvrđavi će biti postavljene tri bine - "Warrior's Stage", "Invaders Must Die" i "Take Me To The Hospital", na kojima će osim Lijama Hauleta i ekipe, nastupiti i Chase and Status, Skrillex, Caspa, Zane Lowe, Feed Me, kao i domaće rokenrol snage, "Ritam nereda", "Eyesburn", "Goblini", "Petrol" i "DreddUp".

Festival su članovi grupe "The Prodigy" zamislili kao kombinaciju brzih elektronskih ritmova i gitarskih rifova, a osim muzičkog programa na Kalemegdanu će biti organizovane i izložbe inspirisane tematikom festivala. Uoči nastupa u Beogradu engleski muzičari će gostovati u emisiji Ivana Ivanovića.

Ulaznice za WDF se po ceni od 2.900 do 4.900 dinara se mogu kupiti u "Eventimu", prodavnicama "Gigstix", u tržnom centru "Ušće", kao i na blagajnama "Kombank arene" i Doma sindikata. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala.

(A.N./Foto: Warriorsdancefestival.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA