VIP KUVARICE: Suzana Mančić, Cakana i JK ulaze u "Prvi kuvar Srbije"

Dve pevačice i voditeljka boriće se za titulu "Prvi kuvar Srbije" u urnebesnom rijalitiju koji uskoro počinje sa emitovanjem na Pinku

  • 2

Jelena Karleuša, Dragica Radosavljević Cakana i Suzana Mančić učestvovaće u novom rijalitiju "Prvi kuvar Srbije", koji će se emitovati na Televiziji Pink.

Kako je za Telegraf rekao izvor blizak produkciji ovog rijalitija, dve pevačice i voditeljka već su potvrdile svoje učešće. Jedna od njih, "loto-devojka" Suzana Mančić već je potpisala ugovor sa producentima i jedva čeka da pokaže svoje kulinarske sposobnosti.

- Ona je odlična domaćica, a najbolji svedoci za to su njene ćerke Natalija i Teodora, koje uživaju u "maminoj kuhinji", ali svakako i Simeon Ocomkos, 'Simica' kako ga ona zove, do čijeg je srca došla i slasnim specijalitetima. Zbog toga ona jedva čeka da takmičenje počne - kaže naš izvor blizak popularnoj voditeljki

Ipak, zbog angažmana u ovom rijalitiju, nažalost, ljubavni život popularne voditeljke moraće da trpi jer joj, kako to pravila ovakvih emisija nalažu, neće biti dozvoljeno da komunicira sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, sa kojim je već nekoliko godina u emotivnoj vezi.

Takođe, kako je potvrdio izvor Telegrafa iz produkcije "Prvog kuvara Srbije", sigurne učesnice su i Cakana, koja ima je na "Farmi" stekla dodatno iskustvo za ovaj rijaliti, ali i Jelena Karleuša. Iako je ona svoje učešće u "Prvog kuvaru Srbije" demantovala, u produkciji kažu da je dogovor sa njom veoma blizu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    22. avgust 2012 | 04:33

    Suzana Mancic, Cakana, JK i jos mnoge iz te kategorije su majke, dakle one moraju za nekoga da kuvaju, sem ako nemaju kucne pomocnice da i taj posao rade za njih. Kategorija "Priuceni kuvar" ide JK, ona ce pre no sto dodje na nju red prelistati sva moguca gastronomska izdanja, ona koja bude razumela (Ne govori strane jezike) i pokusati pobedit u to0j svojoj saradi. To bi bila najbolja reklama za njen novi CD postyo jako lose ide. Suzana Mancic, osvedocena kuvarica, sa dugotrajnim stazom. Njoj predvidjam pobedu, em sto joj treba lova, em sto je matora i lovi zadnji voz, mozda je angazuju u "Hajatu" !? Nikad se ne zna?

  • milicaKG

    22. avgust 2012 | 17:23

    sta ce bre karleusa da kuva?? mozda onaj mozak koji je samlela u blenderu za promociju albuma .... xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA