SKANDAL U UK: Fotografije potpuno golog princa Harija (FOTO)

Na Internetu su osvanule golišave fotografije britanskog plemića iz hotelske sobe u Las Vegasu od proteklog vikenda. Na fotografijama princ Hari je sa nepoznatom devojkom potpuno nag

  • 0

Princ Hari poznat je po svojim raskalašnim zabavama, ali izgleda da je britanski plemić otišao i korak dalje, pa su u inostranim medijima osvanule njegove golišave fotografije. Naime, princ Hari se na putovanju u Las Vegas proteklog vikenda previše opustio u zabavljanju, pa je skandal bio neizbežan.

Za vikend su ga paparaco fotografi uhvatili  kako se na bazenu zabavlja sa devojkama u bikiniju, a cela dobro raspoložena ekipa uveče se preselila u hotelske sobe gde se odvijala prava zabava. Hari se, navodno, družio s velikim brojem ljudi koje je odveo u svoju VIP sobu. Jedna od osoba koja je imala čast da bude pozvana na intimno okupanje, nije propustila priliku da uslika golog princa.

Američki portal TMZ ekskluzivno je objavio Harijeve golišave fotografije sa devojkom u čijem je društvu najviše uživao u hotelskoj sobi. Pitanje je kako će kraljica odreagovati na ponašanje svog unuka.

(Foto: TMZ)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA