ODLOŽENO: Leni Kravic u Beogradu tek 2013. godine!

Popularni pevač trenutno je u Nju Orleansu, gde učestvuje u snimanju filma "Batler", zbog čega je sve koncerte odložio za narednu godinu. Karte kupljene za beogradski koncert, važiće i sledeće godine

  • 1

Rok muzičar Leni Kravic neće održati koncert u Beogradu 26. septembra ove godine. Zbog obaveza koje su kako je rekao van njegove kontrole, popularni pevač sve ovogodišnje koncerte odložio je za sledeću godinu.

Kravic trenutno snima film "Batler" i nalazi se na setu u Nju Orleansu. Snimanje filma je upravo produženo na predstojeću jesen zbog čega, po ugovoru koji je potpisao sa producentima, mora da ostane u Americi dok se ne okončaju njegove obaveze prema snimanju filma.

Kupljene ulaznice za njegov beogradski koncert biće važeće i za koncert iduće godine. Naravno, svi koji žele da vrate kupljene ulaznice mogu to učiniti na prodajnom mestu na kom su ih kupili.

Muzičar je uputio izvinjenje publici zbog ovih nepredviđenih okolnosti, uz nadu da će što pre održati odložene koncerte, među kojima i ovaj u Srbiji.

- Čitavog leta sam se radovao dolasku u Beograd i svirci za sve moje fanove. Jako mi je žao što moj koncert u Beogradu odložen. Trenutno sam u Nju Orleansu, gde snimam film "Batler". Planovi za snimanje su produženi, a ja sam ugovorom obavezan da ih poštujem. Obećavam da ću biti u Beogradu sledeće godine. Jedva čekam da vas sve vidim 2013. godine. Volim vas, Leni - napisao je čuveni muzičar na svom Tviter nalogu.

(M. S. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da4a

    23. avgust 2012 | 01:51

    koga ovaj folira?! nije prodao nista od karata pa da se ne blamira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA