Filip Pat ostavio Leontinu!

Do razlaza došlo pred Novu godinu, nakon što je pevačica posumnjala da je muž vara

  • 1

Filip Pat ostavio je Leontinu. Kako saznaje telegraf.rs poznati muzičar neposredno pre Nove godine pokupio je stvari i iselio se iz zajedničkog stana, a navodni razlog je druga žena.

- Filip i Leontina bili su zajedno u idiličnom braku sve do pred kraj prošle godine, kada se Pat pokupio i napustio stan, kaže izvor telegrafa.rs, blizak Leontini, i dodaje: - Najverovatniji razlog je njegova zaljubljenost u drugu ženu, a Leontina sumnja da ju je varao sa devojkom sa kojom često nastupa na koncertima.  Leontina je bila u bekstejdžu, na jednom od koncerata na kojem je Pat delio scenu sa pomenutom devojkom i tada joj je bilo sumnjivo ponašanje njenog muža. Ipak, prećutala je, ali je sve puklo posle nedelju dana, kada je, nakon svađe Filip spremio kofer i otišao iz stana.

Naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti navodi da je Leontina u prilično lošem psihičkom stanju:

-Leontini nije lako, jako se loše oseća. Ipak, kako je načula, Filip je izgleda shvatio da je pogrešio i želi da se vrati, ali pitanje je da li će ona preći preko svega, zaključuje izvor telegrafa.rs

(svet.rs, telegraf.rs, foto: hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    20. januar 2012 | 23:23

    Filip Pat ostavio Leontinu! http://t.co/hqoF0pFA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA