DOGOVORENA ALIMENTACIJA: Tom Kruz će plaćati 400.000 dolara godišnje

Kejti Holms i Tom Kruz dogovorili su se oko visine alimentacije, kao i o nastavku školovanja petogodišnje kćerke Suri, pa su doneli odluku i o tome da ona neće pohađati školu koja se fokusira na izučavanje sajentologije

  • 1

Sveže razvedeni holivudski glumci Kejti Holms i Tom Kruz dogovorili su se o nastavku školovanja njihove petogodišnje kćerke Suri i  odlučili da ona neće pohađati školu koja se fokusira na izučavanje sajentologije. Takođe, dogovorili su i visinu alimentacije, pa će Tom Kruz godišnje morati na račun bivše supruge da uplaćuje alimentaciju u iznosu od 400.000 dolara za Suri, sve do njenog punoletstva.

Kruz će za svoju kćerku takođe plaćati zdravstveno i životno osiguranje i pokrivati troškove njenog obrazovanja sve dok ne bude završila fakultet. Tridesettrogodišnja Kejti je prilikom stupanja u brak s Tomom potpisala predbračni ugovor, kojim se isključuje iz glumčevog bogatstva, koje se procenjuje na 25 miliona dolara. Da je Kejti ostala u braku s Tomom duže od 11 godina, imala bi pravo na polovinu njegove imovine.

Sporazuman razvod usledio je dve nedelje nakon što je Kejti podnela papire za razvod braka. Ona je navela da podnosi zahtev zbog nepomirljivih razlika između nje i Toma, zahtevajući puno starateljstvo nad Suri.

- Tom je veoma srećan i kreće napred. Sada je njegov prioritet da bude dobar otac - izjavio je blizak prijatelj Toma Kruza za britanski "Telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    25. avgust 2012 | 14:07

    Nije ni njima lako.Svaki sex moze da ih kosta milione.Kao detetu treba 40.000$ mesecno?!Digne noge,rodi,razvede se i eto joj 39.500$ mesecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA