"Bon Iver" proglašen za najgori hipsterski bend (VIDEO)

Na prvom mestu liste najgorih muzičara, koju je sastavio magazin "El-Ej Vikli", nalazi se folk grupa "Bon Iver", koja je ove godine osvojila dva Gremija

  • 0

Časopis "El-Ej Vikli" (LA Weekly) sastavio je listu najgorih muzičara koji sviraju "mešavinu retro garage muzike i soula, obučeni u vintadž garderobu nastanjenu vaškama". Na prvom mestu je folk grupa "Bon Iver", koja je ove godine osvojila dva Gremija - za najboljeg novog i alternativnog izvođača.

Bend koji predvodi Džastin Vernon na prvom je mestu liste najgorih hipstera, koje vam ovaj časopis toplo preporučuje da - preskočite.

- Navodno furaju fazon originalnosti i autentičnosti, a zapravo svi zvuče isto. Ne insistiramo na tome da ih Kongres zabrani zakonom, ali vam srdačno preporučujemo da ih zaobiđete - piše list.

"Bon Iver" na listi slede "Tune Yards","Arcade Fire"," Bright Eyes" i "Grizzly Bear". Na spisku su i "Beirut", "Ariel Pink's Haunted Graffiti", "Death Cab For Cutie", "MGMT" i "The Black Keys".

(Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA