• 0

AKADEMIJA DEBELIH: Izbačeni Snežana i Laza (FOTO)

Na sinocnjem merenju prcentualno najmanje težine izgubila je Snežana, pa je trajno izbačena sa Akademije, dok je Lazar privremeno napustio takmičenje

  • 0

Kako se završno merenje Heroja bliži kraju, takmičari postaju sve uporniji u svojoj nameri da izađu kao pobednici prve sezone "Akademije Debelih". Cilj koji je postavljen na samom početku, promeniti život i navike iz korena, sada izgleda sasvim realno svakome od Heroja koji su opstali na Akademiji.
Moral im dodatno podiže i činjenica da ni takmičari koji su ranije napustili Akademiju nisu odustali od početne namere, pa tako u teretanama vežbaju uporedo sa npreostalim Herojima. Saznanje da dvoje takmičara napušta Akademiju, Heroji doživljavaju sve teže. Atmosfera koju su Heroji napravili je takva da svaki takmičar nastoji da dodatno motiviše ostale, pa izbacivanje bilo kog takimčara, ostali sve teže doživljavaju.


Ovoga puta, procentualno najmanje kilograma je izgubila Snežana. Ona je permanentno izbačena sa Akademije, bez mogućnosti za povratak. Laza je drugi izbačeni Akademac. On će sledeće nedelje dobiti priliku da se vrati u takmičenje ukoliko uspe da ima manje kilograma nego na sinoćnjem merenju.
Takmičari su se pozdravili sa Snežom i Lazom, a potom ih ispratili kućama. Ni Snežana ni Laza nisu zadovoljni svojim rezultatima. Laza je dodao i da je siguran da će uspeti da izgubi bar neki kilogram za nedelju dana koje će provesti kući.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima