UPLAKANA: Karleuša napustila Gračanicu u suzama! (VIDEO)

Nakon koncerta na Kosovu pred oko 3.000 Srba i Albanaca, dirnuta pevačica se uplakana vratila u Beograd

  • 1

Kao što je najavljivala, Jelena Karleuša je održala koncert u centru Gračanice! Brojni mladi Albanci prisustvovali su koncertu i đuskali zajedno sa srpskom omladinom, a dva sata, koliko je trajala svirka, protekla su u sjajnoj atmosferi, bez ijednog incidenta. Ipak, predostrožnosti radi, Jelena je dopraćena i ispraćena s jakim policijskim obezbeđenjem, a pre nastupa predsednik opštine Gračanica Bojan Stojanović priredio joj je gala večeru.

Tuga i oduševljenje smenjivali su se u raspoloženju pevačice nakon koncerta u Gračanici, na kome je zapevala pred 3.000 kosovskih Srba i Albanaca. Ekipa “Alo!” došla je u posed snimka na kome se pojavljuje uplakana Jelena Karleuša prilikom povratka sa nastupa u Gračanici.

- Koncert je bio fenomenalan. Zahvaljujem publici i organizatorima! Muzika ujedinjuje, muzika miri! Ovaj koncert je pokazao da je svim ljudima na Kosovu dosta zle krvi, dosta političke propagande! Doživela sam da me stariji Albanci pozdravljaju na čistom srpskom jeziku i čvrsto mi stežu ruku u znak dobrodošlice, tako da sve što sam dosad mislila da znam o situaciji na Kosovu u stvari ne znam. Srpski narod tamo je divan, hrabar i poseban i nadam se da će se konačno naći ljudi u srpskoj politici koji će na pravi način pomoći da se problemi reše - naglasila je Karleuša.

Odlazak i povratak sa Kosova za svakog Srbina uglavnom predstavlja problem, a izuzetak nije bila ni Jelena Kareluša, koja je prilikom odlaska iz pokrajine zadržana na administrativnom prelazu koji je bio zatvoren.

- U koloni koja se stvorila pred administrativnim prelazom bio je i automobil u kom je bila i Jelena Karleuša. Ona nije želela protekciju, čekala je kao i svi koji su se zadesili u gužvi koja je nastala jer je administrativni prelaz bio zatvoren iz nepoznatih razloga. Ipak, na kraju je okrenula automobil i otišla na drugi prelaz na kome nije bilo zadržavanja - ispričao je dobro obavešten izvor.

(Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA