TRAKTORSKA LJUBAV 2.DEO: Snežana, svati majku ti tvoju dušmansku nedokazanu! (FOTO)

Na video-sajtu Jutjub nastavljena je prepiska koja je bila tema broj jedan na Internetu poslednjih dana, u kojoj su glavni akteri izvesni Danijel i Snežana. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju lažan nalog pomenutog momka.

  • 0

Saga oko "traktorske ljubavi" se nastavlja. Pre nekoliko dana, pravi Internet hit bila je prepiska između Danijela i Snežana, a neuzvraćena ljubav oduševila je posetioce sajta Jutjub.  Da podsetimo, momak, čiji je nadimak DanielSerbianBoy, ostavljao je na pomenutom sajtu ljubavne poruke upućenoj njegovoj bivšoj devojci, koja ga ostavila.

Ova diskusija postala je prava „zabava“ na Internetu. U međuvremenu, pojavila se i navodna nova poruka upućena izvesnoj Snežani, ovog puta na numeri „Laku noć“, koji izvodi Adil.

Devojka nije za sada odgovorila na novi komentar. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju je lažna prepiska. Naime, neka druga osoba želela je da se „okiti“ slavom sada već čuvenog Danijela, napravivši nadimak DaniellSerbianBoy (razlika od orginalnog naloga je jedno slovo L više u imenu, prim.aut.).

Posetioci na sajtu Jutjub odmah su reagovali, aludirajući da je u pitanju nova persona, a ne autor "orginalnih" poruka. Čak se i na kraju oglasio "pravi" Danijel, koji je istakao da je u pitanju lažan nalog. Očigledno je sada već legendarna prepiska postala pravi hit, pa su ljudi rešili da je kopiraju.

(Telegraf.rs/foto: Printscreen)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA