Travoltin bivši ljubavnik progovorio o njihovoj šestogodišnjoj aferi

- Džon mi je ponudio masažu u svojoj sobi koju sam prihvatio. Ona se do kraja večeri pretvorila u masažu sa srećnim završetkom - rekao glumčev nekadašnji pilot Dag Gotreb

  • 0

Nekadašnji ljubavnik i pilot Džona Travolte Dag Gotreb otkrio je u intervjuu za “National Enquirer” detalje iz njihove navodne veze, koja je počela davne 1981. godine.

- Leteli smo u Monterej i tamo smo otišli u hotel. Zajedno smo večerali i pili vino pa sam u jednom trenutku pomislio kako mi se udvara i nisam pogrešio. Ponudio mi je masažu u svojoj sobi koju sam prihvatio. Ona se do kraja večeri pretvorila u masažu sa srećnim završetkom – izjavio je Goterb.

Pilot je dodao da je sledećeg dana pozvao holivudskog glumca u svoju sobu, gde su ponovo spavali zajedno. Na taj način počela je njihova navodna veza.

Zvezda filma "Brilijantin" imao je takođe grupni seks sa više muškaraca, a osim toga želeo da snimi porno snimak ove "akcije".

Travolta i Goterb su se poslednji put videli 1992. godine, kada je Džon već uveliko bio u braku sa Keli Preston. Tada je glumac pilotu priznao da još uvek preferira momke.

(izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA