Rijana merka ulogu u filmu "Lice sa ožiljkom" (VIDEO)

Atratkivna pevačica ima veliku želju da se nađe u rimejku čuvenog ostvarenja iz 1983. godine, čiji je, navodno, veliki obožavatelj

  • 0

Pop pevačica Rijana veoma je zainteresovana za ulogu u novom "Licu sa ožiljkom" (eng. "Scarface"), prenose britanski mediji.

Studio "Universa" radi na novoj verziji "Lica sa ožiljkom" koja bi bila zasnovana i na filmu Hauarda Hjuza iz 1932. i na filmu Brajana de Palme iz 1983. u kome je glumio Al Paćino. Producenti navode da film, ipak, neće biti pravi rimejk.

- Rijana obožava ''Lice sa ožiljkom''. Neki njeni spotovi rađeni su po uzoru na lik Elvire koji je igrala Mišel Fajfer - rekao je dobro obavešteni izvor tabloidu "San" - Ona zna sve reči, pa čak je usavršila i način hodanja.

Pevačica je glumački debi imala ove godine u filmu "Bojni brod", gde je glumila stručnjaka za oružje. Obe verzije "Lica sa ožiljkom" prate uspon i pad imigranta koji postaje veliki mafijaški bos u podzemlju, a potom propada zbog svojih slabosti.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA