''Žene'' kritikovale Stefana Radovića: Zloupotrebio si medijsku pažnju!

Radović, kojeg se porodica odrekla jer im je priznao svoje seksualno opredelenje, ispričao je u kakvim se problemima našao od kad su ga roditelji izbacili iz kuće u Kuršumliji.

  • 1

Stefan Radović(19) iz Kuršumlije kojeg se porodica odrekla jer je homosekusalac, danas se pojavio kao gost u emisiji ''Žene''(Tema emisije je bila ''Teror sredine'') na TV Prva gde je otkrio više detalja o svemu što ga je snašlo poslednjih meseci.

Nakon što je nedavno izjavio da je zaljubljen u jednog TV voditelja sa kojim bi voleo da bude u vezi, Stefan je gostojući kod ''Žena'' mnogo dublje objasnio probleme koji ga muče. Kako on kaže, on je još u osnovnoj školi od strane vršnjaka ''etiketiran kao gej'', a mnogo puta bio je vređan, maltretiran i omalovažavan. Stefan je rekao kako i nakon svega ipak voli svoje roditelje, i da bi voleo da jednog dana živi kao sav normalan svet.

On je pričao o svojoj ''ljubavi'' prema Jeleni Karleuši, koja mu je, kako kaže, pružila veliku podršku. S obzirom da je njen veliki fan, Stefan je svoje divljenje prema pevačici krunisao tetoviranjem slova JK.

Pored toga što su ga saslušali, voditeljke, ali i psiholog koji je gostovao u emisiji ipak su kritikovali Stefana, jer je po njihovom mišljenju loše postupio, i na neki način zloupotrebio dobijenu medijsku pažnju.

Na kraju emisije, Stefan je rekao da želi da na celu priču stavi tačku i da samo želi da popravi odnose sa porodicom, i uspe u životu.

(Tekst: Mladen Mitrić/ Izvor: TV Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MladenBIZZ

    21. januar 2012 | 16:56

    ''Žene'' kritikovale Stefana Radovića: http://t.co/CVLhE36h

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA