Tom Kruz kulira na Hvaru

Zvezda filmova "Nemoguća misija" i "Top Gan" posetio je susednu zemlju, u kojoj će boraviti do 3. septembra. Posle Hrvatske, Kruz će otputovati u Crnu Goru

  • 0

Holivudski glumac Tom Kruz doputovao je u Hrvatsku, gde će na Hvaru boraviti do 3. septembra, a potom će, kako je najavljeno, otputovati u Crnu Goru.

Kruz je, kako su danas preneli hrvatski mediji, u Hrvatsku doputovao privatnim avionom juče oko 17 sati. U pratnji telohranitelja, on je iz aviona prešao u kombi, koji ga je odveo do mola u Divuljama, gde se ukrcao na jahtu, kojom je, kako je prenela "Slobodna Dalmacija", otplovio na Hvar.

Prema pisanju portala 24sata.hr, Kruz je sa prijateljima posetio lokalni bar, a ostali gosti kafića nisu mogli da zaključe da pored njih sedi jedan od najplaćenijih i najtraženijih glumaca današnjice, pošto nije imao neouobičajene prohteve niti je zahtevao poseban tretman.

Hrvatski sajt navodi da ga je po neki turista prepoznao, a Tom je s njima strpljivo pozirao. Posle pića, Kruz i društvo ukrcali su se na jahtu "Ledi S".

(Izvor: Tanjug / 24sata.hr / Foto: Printscreen 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA