MILICA BURSAĆ: Tijanić me je otpustio pred porođaj

Voditeljka emisije "U zdravom telu" dobila je otkaz SMS porukom kada je bila u devetom mesecu trudnoće

  • 3

Milica Bursać, voditeljka emisije "U zdravom telu", otkrila je dnevnom listu "Kurir" da je pre dve godine dobila otkaz na RTS, kada je bila u devetom mesecu trudnoće, i to putem SMS poruke. Bursaćeva, čija se emisija emitovala 15 godina na Javnom servisu, rekla je da je rešenje o prestanku radnog odnosa dobila bez ikakvog prethodnog nagoveštaja.

- Jedan od saradnika Aleksandra Tijanića poslao mi je SMS, u kojem me je obavestio da se moja emisija više neće emitovati. Bila sam u devetom mesecu trudnoće, pred sam porođaj. Dodatno me je povredilo to što se Tijanić nije udostojio da se vidi sa mnom i da mi to kaže... Barem sam toliko zaslužila nakon 15 godina na Javnom servisu. Pa, ja sam 5. oktobra svojim rukama branila RTS - rekla je za "Kurir" Milica, koja se pre izvesnog vremena slikala za najpoznatiji muški magazin "Plejboj".

Voditeljka je istakla da nije imala priliku da razgovara sa generalnim direktorom Aleksandrom Tijanićem.

- Da mi je bar dao priliku da se vidimo, da mu onako sa stomakom do zuba kažem da nije momenat za to... Mi smo na svakih šest meseci produžavali ugovor i ništa nije ukazivalo na to da ćemo prekinuti saradnju. Ja sam čak imala unapred snimljene emisije. Nisam napravila nikakvu grešku! S pravne strane, Tijanić je čist, jer ja nisam bila zaposlena na RTS, nego sam emisije radila u svojoj privatnoj produkciji, ali sa ljudske strane, mogao je da sačeka bar da se porodim! - ispričala je voditeljka, dodavši da je Javni servis u finansijskim problemima i da je to najverovatnije razlog što su joj ukinuli emisiju.

Generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić nije želeo da komentariše ove navode.

(Izvor: Kurir / Foto: Plejboj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cairac

    2. septembar 2012 | 12:57

    sto pre izbaciti to spodobno stvorenje zvano tijanic sa rts i ukinuti tv sramnu pretplatu.

  • sasa

    1. septembar 2012 | 21:08

    Gde odlaze pare koje "Javni servis" inkasira preko racuna za struju ? Ako nije bilo para za jednu emisiju koja vodi brigo o zdravlju i edukuje narod, za sta ih onda ima. Reprize repriza se neprestano vrte i nista nam novo "Javni servis" nije ponudio. Postavlja se pitanje gde odlaze pare ? Ne zelim komentirati tvoje skidanje za "Plejboj" jer iako divno izgledas, valjda ti je dostojanstvo nalagalo da nisi zena kao Stanija, Soraja, Anastazija i mnoge druge.

  • vlada

    1. septembar 2012 | 20:30

    Pa i moja zena je radila nepune tri god u drzavnoj firmi ibisto su je u devetom mesecu otpustili i posle pricajte bela kuga i ostalo a ko sme da ostane trudan otkaz u najavi.Bruka i sramota za drzavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA