Mark Nofler u aprilu naredne godine u "Kombank areni"

Legendarni gitarista i osnivač benda "Dire Straits" nastupiće u "Areni" 30. aprila 2013, a prodaja ulaznica po ceni od 3.000 do 4.600 dinara počinje 12. septembra

  • 0

Mark Nofler, nekadašnji frontmen benda "Dire Straits", sviraće 30. aprila naredne godine u "Kombank areni" u okviru turneje na kojoj će promovisati novi album "Privateering" koji je objavljen danas.

Nakon što se sastav "Dire Straits" faktički raspao krajem 1992. kada su održali poslednji zajednički koncert, a zvanično 1995, Nofler se okrenuo solo projektima, a ploča "Privateering" je njegov osmi solo album. Da podsetimo, Mark Nofler je 10. juna 2008. održao sjajan koncert u "Areni" pred oko 9.000 posetilaca, a i ovoga puta on će osim novog materijala publici predstaviti i hitove grupe "Dire Straits".

- Stare pesme "Straitsa" su obeležile živote mnogih. Naravno, unosim neke promene u sviranju tu i tamo kako bih ih održao živim i smislenim kao i udaljio ih od kabaretskog izvođenja. Ali postoje upečatljivi instrumentali, kao  na kraju pesme “Sultans”, koje ako ne odsviraš samo tekst ljudima neće stvoriti kompletan ugođaj. Volim da sviram stare pesme. Napisao sam ih i ljudi vole da ih čuju, i to je to - objasnio je Nofler.

Prodaja karata po ceni od 3.000, 3.400, 3.600, 3.800, 4.000 i 4.600 dinara počinje 12. septembra a ulaznice se mogu kupiti u "Eventimu", "Bilet servisu", Domu omladine, tržnom centru "Ušće" i na blagajni "Arene". Najveći fanovi karte u pretprodaji mogu kupiti preko Noflerovog zvaničnog sajta od 5. do 11. septembra.

(A.N./Foto: MarkKnopfler.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA